NY HJEMMESIDE

DESIGN & OPSÆTNING AF WORDPRESS-HJEMMESIDER

Din hjemmeside er vigtig!

Hjemmesider er blevet udstillingsvinduet for virksomheder og en digital repræsentation af hvad du og dit firma kan tilbyde. Uanset om du har fysiske lokaler til dit firma, så er din tilstedeværelse online rigtigt vigtigt.

Tænk over det. Når du hører om et firma, en lokal virksomhed eller et nyt produkt – hvad gør du så? Du går på Google og søger information of den. Måske tjekker du også Facebook. En Facebookprofil er også helt i orden, men du gennemsøger højst sandsynligt også den profil for at finde et link til en hjemmeside, så du kan se hvor reel den her virksomhed nu også er. (Det er det jeg plejer at gøre).

Hjemmesiden er en af de vigtige dele af din forretning. Det er din sælger der arbejder 24/7, også selvom du har fri. Så, ligesom en sælger, skal hjemmesiden være lækker, fuld af viden om dit produkt eller service og den skal være let at snakke med. Desuden er din hjemmeside ikke lige så sårbar som din Facebookprofil er: Hvis bare én person melder din profil til Facebook, bliver den suspenderet indtil problematikken (reel eller ej) er opklaret.

Jeg bruger SEO best practices – de anbefalede handlinger i forhold til SEO – tager udgangspunkt i brugerflader der er henvendt til besøgende og sigter efter at bygge dig en hjemmeside der hjælper dig med at strømline dine processer og fjerne eventuelle barriere mellem dig og dine kunder.

7

HVAD FÅR DU ALTID MED?

Konsultation

Inden vi går i gang med projektet, har du og jeg en gennemgående konsultationssamtale, hvor vi får klarlagt hvad det er du ønsker og hvad du har brug for.

Landingside

Hvem siger du ikke kan begynde at markedsføre din side før den er færdig? Med en landingside, har du muligheden for, at dine kunder kan kontakte dig eller tilmelde sig dit nyhedsbrev.

Responsivt design

Din side bliver testet på forskellige størrelser skærme, så den ser godt ud både på den store computerskærm og den lille mobil.

Google Analytics

Opsætning og integration af Google Analytics, så du kan se hvor mange der besøger din side, hvilke sider de besøger og hvornår.

Google Search Engine

Jeg sætter din Google Search Engine-konto op for dig, indekserer din hjemmeside og tilmelder den til din konto. 

Facebook Pixel

Installering og opsætning af Facebook Pixel så du kan se hvordan dine reklamer og opslag på Facebook konverterer til besøg på hjemmesiden.

Nyhedsbrev

Har du et nyhedsbrev, integrerer jeg tilmeldingen til det i siden.

Søgeside

Dine kunder får mulighed for at søge på din side, og deres søgeresultater vil blive vist på en side designet så den passer til din stil og atmosfære.

Fejl 404-side

Nogle gange vil dine besøgende få indtastet adressen på en side forkert, eller måske er det indlæg de søger blevet fjernet. Med en 404-søgeside, får bliver de gjort opmærksom på dette, uden at det skaber en stor fejlmelding.

Tilpasning af design

Som udgangspunkt får du én omgang redigering af designet.

SEO best practice

Jeg bruger SEO best practices – de anbefalede handlinger i forhold til SEO – både når det kommer til tekst og billeder.

Manual

Uanset om du skal have en lille hjemmeside eller en stor webshop, får du en manual lavet specielt til dig. Den kan bruges som vejledning eller opslagsværk hvis du senere skal ind og rette på siden.

Project #4

VISUAL BRANDING

Project #5

VISUAL BRANDING

Project #6

VISUAL BRANDING

Der er altid plads til flere

Selvom der af og til kan være lidt ventetid på en hjemmeside, så er der altid plads til flere i gruppen af mine søde kunder. Her kan du se mine seneste projekter.

Professionelle hjemmesider til fornuftige priser!

Jeg har ikke en prisliste. Så simpelt kan det siges. Alle hjemmesider er forskellige. Nogle har brug for meget tekst, andre har brug for gallerier, og andre igen har brug for en webshop. Derfor har jeg startpriser som jeg tager udgangspunkt i, når jeg giver dig et tilbud på den hjemmeside du skal have.

Jeg glæder mig til at snakke med dig

Jeg vil rigtigt gerne høre fra dig! Lad os få din hjemmeside op at køre, så du kan tiltrække de rigtige kunder!

15 + 9 =

Maiken Trankjær

Jeg fandt Kathrine i min søgen på at finde en lokal IT-kyndig der kunne hjælpe med min hjemmeside. Jeg havde brug for hjælp til at finde noget billigere hosting, samt en der kunne hjælpe når der opstår problemer.
Har været så glad for Kathrines rolige sind og effektive arbejdsindsats. Med klippetkortet er det så nemt at skrive når der er småting der driller som spam mail, en forsvunden tekst på hjemmesiden eller billeder der pludselig bliver væk. Samtidighed har hun også budt ind med forslag til optimering omkring ting jeg slet ikke selv havde tænkt på.
Stor anbefaling herfra!

Inge M.

Kathrine er super god til alt med hjemmesider og IT og jeg ved at når hun har været her eller jeg har snakket med hende, så fungerer tingene bar. Hun har tålmodigheden til at forstå hvad jeg mener og gerne vil have.